Pancar kökü, taze fasulya ve balkabağı

Bu karışımla yorgunluğa meydan okuyun.

Pancar kökü, taze fasulya ve balkabağı

Dallarıyla birlikte, pancar kökü demir doludur ve eskiden beri bitkinlik, halsizlik ve kansızlığı yenmek için kullanılmıştır. Kanın önemli bir bileşeni olan demir, enerji üretimi için gereklidir. Taze fasulye B1, B2 gibi karbonhidrat, protein ve yağların yakılması için gerekli vitaminleri içerdiği gibi, ıspanağın neredeyse iki katı kadar demir içerir. Balkabağı, demirin vücutta tutulmasını sağlayan malik asit yönünden zengindir.

Tarifi
3 küçük balkabağı kökü, doğranmış, 25 adet taze fasulye, Yarım bal kabağı, kabuğu soyulmuş ve doğranmış.

Tümünü meyve sıkacağından geçirin ve hemen tüketin.

Besin değeri tablosu
Vitaminler B1, B2, B3, C, K, beta karoten, biyotin, folik asit; kalsiyum, bakır, demir, magnezyum, mangan, fosfor, potasyum, malik asit, doğal amino asitler.