İstanbul’da geleneksel Paskalya Brunch'ı…

Çocuklara özel çikolata kursu ve geleneksel paskalya spesiyaliteleri ile renkli bir Paskalya Brunch'ı sizleri bekliyor
Mövenpick Hotel İstanbul, 20 Nisan 2014, Pazar günü, sürprizlerle dolu bir Paskalya brunch'ı düzenliyor. 
Rengarenk yumurtalar ve Paskalya tavşanlarıyla süslenecek olan Azzur Restaurant'ta, İtalyan Başaşçı Giovanni Terracciano ve ekibinin hazırladığı, geleneksel Paskalya spesiyalitelerinden oluşan brunch 12.00-15.00 saatleri arasında misafirlerin damak zevkine sunulacak.  
Birinci, ikinci ve üçüncüye çikolatadan yumurtaların hediye edileceği yumurta avlama yarışması’na da ev sahipliği yapacak olan etkinlikte çocuklara özecıkol çikolata kursu'da verilecek.