Fındık dolgulu rulo

Fındık dolgulu rulo tarifi

Malzemeler:
8 milföy hamuru
300 g ince çekilmiş fındık
1 çay bardağı toz şeker
2 yumurtanın akı
Üzeri için
Pudra şeker

Hazırlanışı:
Milföy hamurlarını derin dondurucudan çıkarıp yumuşamasını sağlayın. Yumurta akları, toz şeker ve fındık içini bir kasede çatal yardımıyla karıştırın. Bir milföy hamurunun yarısına harçtan ilave edin. Diğer yarısına aralıklı olarak 3 kesik yapın ve fındıklı harcın üzerine kapatıp kenarlarına bastırın. Tüm hamurları aynı şekilde hazırlayın. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 20-25 dakika pişirin. Soğuduktan sonra üzerine pudra şeker serpip servis yapın. 

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.