Kozalak şurubu tarifi nasıl yapılır?
Faydaları saymakla bitmeyen kozalak şurubu evde kolayca yapabilirsiniz. Bağışıklık sistemini güçlendiren kozalak şurubu tarifinde çam kozalak kullanılır. Peki kozalak şurubu nasıl yapılır? İşte kozalak şurubu tarifi için tüm gerekli malzemeler ve adım adım yapılışı...

KAÇ KİŞİLİK
12 kişilikHAZIRLAMA SÜRESİ
15 dakikaPİŞİRME SÜRESİ
240 dakikaKALORİ
200Kozalak şurubu tarifi için gerekli malzemeler
- 20-25 adet çam kozalağı
- Su
- 2 su bardağı şeker
Kozalak şurubu tarifi adım adım yapılışı
1
Bir tencereye bol su koyun ve çam kozalaklarını içerisine ekleyin.
2
1 gece kadar bekletin.
3
Ertesi gün suyu dökün ve temiz 1 litre su ekleyin, kaynatın.
4
Yaklaşık 3-4 saat kaynatın. Ardından şeker ekleyerek kaynatmaya devam edin.
5
Soğuduktan sonra servis edebilirsiniz.
yemek

Bayramda en çok tercih edilen 5 baklava tarifi

Bayramda misafirlere ikram edebileceğiniz 5 pratik tatlı tarifi

Kurban Bayramı için etli yemek tarifleri

Menemen bitti, simit tartışması başladı! Vedat Milor açıkladı

Meyve ve sebzeler hangi sirke ile yıkanır? Doğru yöntemler

Bu Kafeye Giren Herkes Aynı Şeyi Sipariş Ediyor

Japon şeflerden sushi önerisi: Bu 6 noktaya dikkat!

Bayramda tüketebileceğiniz 5 fit tatlı tarifi

Ramazan Bayramında beslenme nasıl olmalı?
