Mozaik pasta

Mozaik pasta tarifi

Malzemeler:
2 paket sütlü çikolata
2 paket bitter çikolata
 400 ml çiğ krema
50 gr tereyağı
1 yemek kaşığı kakao
1.5 paket pötibör bisküvi

Hazırlanışı:
Krema, çikolata, tereyağı ve kakaoyu bir kapta çok kısık ateşte eritin ve 30 dakika kadar soğumaya bırakın. Bisküvileri kırıp çikolatalı karışıma ilave edin ve iyice karıştırın. Dikdörtgen kek kalıbının içine yağlı kağıt serip karışımı aktarın ve 3- 4 saat buzlukta dondurun. Dilimleyerek servis edin.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.