Hardallı bonfile

 4 kişilik   30 dakika
Malzemeler
4 bonfile et (her biri 150-200 gr)
Zeytinyağı
1 su bardağı yeşil zeytin, çekirdekleri çıkarılmış
6 adet turp, ince dilimlenmiş
HARDAL SOSU İÇİN;

1/2 su bardağı mayonez
1/2 su bardağı hardal
1 yemek kaşığı dijon hardalı
1 yemek kaşığı Frenk soğanı, doğranmış
1 çay kaşığı kapari
1 çay kaşığı limon suyu
Tuz, karabiber



Hazırlanışı
Sosu için bütün malzemeleri iyice karıştırın ve kenara alın. Döküm tavayı ısıtın. Bonfileleri yağlayın ve her bir tarafını 4 dakika kızartın. Ocaktan alın ve dilimlemeden önce biraz bekletin. Dilimledikten sonra sosunu üzerine ekleyin ve zeytinle süsleyip servis edin.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.