Soslu kabak makarna

Krema, avokado, pesto sos ve ceviz ile makarnanız çok daha lezzetli!

Malzemeler
2 kabak
1 paket çubuk makarna
Sosu için
1 su bardağı krema
1 avokado
1 su bardağı pesto sos
1 çay kaşığı rendelenmiş muskat cevizi

Hazırlanışı:
Makarnayı tuzlu kaynar suda haşlayın. Suyunu süzüp bir kenara alın. Sosu için kremayı bir sos tenceresinde ısıtın. ince doğradığınız avokado, pesto sos ve rendelenmiş muskat cevizini ilave edip 1-2 dakika daha pişirip ocaktan alın. Pürüzsüz bir kıvam elde edinceye kadar sosu blenderdan geçirin. Jülyen doğradığınız kabakları 2-3 dakika kaynar suda haşlayıp süzün ve sosa ilave edip karıştırın. Makarnanın üzerine ilave edip harmanlayın. Sıcak servis yapın.

* Lezzet dergisinden alınmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.