Alexander Wang geliyor!

Alexander Wang 6 Kasım'da H&M mağazalarında satışa çıkıyor.

İncifer İbiş

İncifer İbiş


Alexander Wang geliyor!

Dün akşam İstinye Park Alışveriş Merkezindeki H&M mağazasında Alexander Wang koleksiyonu görücüye çıktı. Aslında 6 Kasım Perşembe günü satışa sunulacak koleksiyonu blogger, basın ve moda camiasından bir grup, öncesinde sizler için inceledik. H&M mağazasının içinde hiç küçümsenmeyecek kadar büyük bir alan ayrılmış New York'lu tasarımcı Alexander Wang‘ın koleksiyonu için. Mağaza içinde mağaza gibi düşünün...
 Alexander Wang geliyor! - Resim : 1
Ünlü modacı iş günlerinde, gece gezmelerinde ve spor aktiviteleri için modern, rahat ve şık bir koleksiyon hazırlamış. Koleksiyonda hem erkek hem kadın parçalar hemen hemen eşit durumda tasarlanmış. 
 Alexander Wang geliyor! - Resim : 2
Siyah, beyaz, gri ağırlıklı ve farklı kumaşların kullanıldığı bu koleksiyonda klasik tarzı olanlar pek bir şey bulamayacak gibi görünse de koleksiyonda yer alan kalem eteklerin üzerine bu yıl bahsettiğim kazaklar ve stilettolar ile güzel kombinler yaparak, kullanılabilir parçalar bulacaklardır. Siyah ve beyaz triko tunikler ise benim en beğendiğim parçalar arasındaydı. Günlük hayatta dalgıç kumaşından olan sweatshirt ise bence farklı bir tarz...
 Alexander Wang geliyor! - Resim : 3
(Olduğunuzdan daha kilolu görünüyorsunuz ama benden söylemesi .. :) 'Spor salonundan çıkmıyorum, ben sportif bir insanım' diyorsanız bu koleksiyon tam size göre, sakın kaçırmayın! Hem de uygun fiyatlara Alexander Wang tasarımı parçalar gardırobunuzda yerini alacak. 
 Alexander Wang geliyor! - Resim : 4
Koleksiyonun tamamı yarın İstanbul’da İstiklal H&M, İstinye Park H&M, Zorlu Center H&M ve Ankara CEPA Alışveriş Merkezi’nde satışa sunulacak. 
 Alexander Wang geliyor! - Resim : 5
Bol keyifli alışverişler herkese...
Alexander Wang geliyor! - Resim : 6