Beyaz boyfriend gömlek plajlarda

Beyaz boyfriend gömlek bu yaz daha bir popüler!

İncifer İbiş

İncifer İbiş


Beyaz boyfriend gömlek plajlarda

Bodrum'dan sesleniyorum, her yer trafik her yer 34 plaka en fenası ise önüm arkam sağım solum tanıdık. Şaka değil, kimi ararsanız Bodrum’da... Hatta bu tatilde öyle bir karşılaşmaya imza attım ki, kaderin önünde bir kez daha saygıyla eğildim. Abarttığımı düşünmeyin 7 yıldır 10 dakikalık mesafede birbirini görmeyen insanların, Bodrum’un köylerinden birinde kapısında tabela bile olmayan bir restaurantta karşılaşmasının başka bir açıklaması olamaz. Neyse dönelim konumuza...

Beyaz boyfriend gömlek plajlarda - Resim : 1
Yine koca bir valizle geldim. Ne ararsanız var içinde her yıl aynı hikaye. Sabah, öğle, akşam ayrı ayrı kombinler yapıldı. Ama buraya gelince bir elbise ya da tişört üzerinden çıkmaz geldiği gibi geri döner. Normalde fix parçalarımdan olan ama birkaç yıldır plajda da kullandığım beyaz boyfriend gömlek bu yaz daha bir popüler ve tercih edilir oldu.

Beyaz boyfriend gömlek plajlarda - Resim : 2
İş ve günlük hayatta üzerimden çıkmayan beyaz gömlekler, boyfriend dediğimiz biraz daha uzun, bol ve rahat kesim modelleri üzerimizden çıkmıyor. Bu gömlekleri tercih ederken sizi terletmeyecek ve çabuk kuruyacak kumaşlarda olmasına, bir beden büyük seçilmesine ve uzun kollu olup kolları kıvırmaya dikkat etmeliyiz. Hakim yaka ve erkek yaka modellerinde ben erkek yaka olanları tercih ediyorum. Çünkü boyfirend gömleklerin bence en önemli 2 özelliği uzun kollu olup kolları kıvırmak ve erkek yaka kullanmak. İşin artistliğini göz ardı etmeyelim;) (Laf aramızda çok da seksi duruyor bence;)
Beyaz boyfriend gömlek plajlarda - Resim : 3
Babalarımızın, kardeşlerimizin, sevgililerimizin gömleklerinden uzak durmanızı tavsiye ederim. Çünkü sürekli yağlanıp durduğumuz için gömlekleri lekelememiz kaçınılmaz. Bu da tecrübe ile sabittir. Sonra bık bık bık söylenmelerini dinliyorsunuz. Yılda 1 kez giydikleri gömlek özel tasarım oluyor. Kıymete biniyor, ömrünüz tükeniyor. Lanet olsun deyip aynısından gidip alıyorsunuz. Baştan 100 TL’lik gömlek alıp giymek yerine bedelini ağır ödeyeceğiniz hareketler yapmayın. Ben ağır ödedim!
Beyaz boyfriend gömlek plajlarda - Resim : 4
Halbuki Massimo Dutti, Zara, H&M gibi uygun markalarda plajda kullanacağınız oldukça çok beyaz gömlek bulabilirsiniz. Bir derece daha kaliteli olsun ben bütün yaz üzerimden çıkarmayacağım diyorsanız ise Ralph Lauren ve Zegna Sport benim favorilerim arasında yer alıyor.
Günlük kullanımla dışında akşam üzeri happy hour ve yemeklerde şort üzerine de rahatlıkla kullanıp takı, ayakkabı ve çanta ile şıklaştırabilirsiniz.
Mutlu tatiller…