Medcezir bitsin, beyaz gömlekler çıksın

Çok samimiyim bitsin artık bu dizi bitecekse yoksa cidden asacağım kendimi…

İncifer İbiş

İncifer İbiş


Medcezir bitsin, beyaz gömlekler çıksın

O ne aşk öyle anlamadım gitti! Biz havadan sudan nem kapıp, kavga edip, küsüp, günlerce konuşmuyoruz. Elin oğlu-kızı over doz aşktan ölecekler yakında… Ergen gibi gözlerimiz kalp şeklinde dizi izliyoruz. Hayır, bir de kaptırmayalım diye inandırdık kendimizi ya yok dizilerde filmlerde bu aşklar saçmalama Allah aşkına öyle aşk mı olur filan diye… Aşka olan inancımız da sarsıldı. Bu senaryoyu yazanlara da sesleniyorum beklentimiz yükseliyor. Hayalinizdeki aşkları taş bebek 2 insanı bulup oynatıyorsunuz, dizilerde hayata geçiriyorsunuz sonra biz kimseyi beğenmiyoruz ama bizim yaşadığımız da aşk mı diyoruz. Yazık bak çok ah alıyorsunuz benden söylemesi, öbür dünya da yatacak yeriniz yok. Mira ve Yaman’ı bana nasıl açıklayacaksınız? Ya o nasıl bir hikaye, nasıl bir aşk, nasıl bir güzellik, nasıl bir yakışıklılık?! Son fragmanı izledim ve yok artık dedim, gerçek hayatta tek bir örneğini gösterin bana bu tablonun, gerçekten mesleği bırakacağım. Neyse bence bitmesi isabet oluyor. Çıkarmayın böyle diziler filan, ilişkilerimizi sorgulamaya başladık hepimiz...
Medcezir bitsin, beyaz gömlekler çıksın - Resim : 1 
Bir ara da ağa dizileri çıkarmıştınız herkes Bodrum, Çeşme yerine İç Anadolu, GAP turuna gidiyordu Seymen ağa bulmak için. Baktılar ki yok, herkes uyandı o rüyadan… Neyse iki haftaya kadar Yaman ve Mira rüyası da bitecek, gerçek hayatımıza geri döneceğiz. Yoksa cidden giyeceğiz hepimiz beyaz gömlekleri doğru tımarhaneye… Ben ki bir Oğlak olarak kendimi kaptırıp izliyorsam bu aşkı size helal olsun, çok iyi iş başardınız. Şaka bir yana emeği geçen herkesin yüreğine sağlık…
Medcezir bitsin, beyaz gömlekler çıksın - Resim : 2 
Beyaz gömlek konusuna geldiğimizde geçen yaz da benzer bir yazı yazmıştım ama plajlar için. Bu yıl tam sezon başında size bir kez daha hatırlatayım beyaz gömleğin hayatımızdaki önemini istedim. 
Neredeyse bütün yaz üzerimden çıkmayan favori parçamdır. Şu televizyondaki stil programlarında star parça diyorlar ya ondan işte. Anlamıyorum o star parça deyişini de ama neyse… Biz favori parçalarımız ile devam edelim. 
 Medcezir bitsin, beyaz gömlekler çıksın - Resim : 3
Kot pantolonlar, kumaşlar, etekler, şortlar hatta askılı ve straplez elbiselerinizin bile üzerine giyip çıkabileceğiniz beyaz gömleklerinizi, gardıroplarınıza acilen dahil etmenizi tavsiye ediyorum. 
Bol ve uzun kollu olanları spor kombinlerde kollarını kıvırarak kullanabilir, dar kesim ve ipek olanlar ile şık ve klasik kombinler yapabilirsiniz. Bir bol kesim, bir dar ve tok kumaşı olan, bir de ipek bir beyaz gömleğiniz olduğunda bu yaz sırtınız yere gelmez. Her kombinle şık ve çekici olabilirsiniz. Bence zaten beyaz gömlek oldukça seksi bir parça kadınlar için bunu nasıl kullanmazsınız aklım almıyor. Kot pantolon üzerine beyaz gömlek giyip, altına stiletto giydiğinizde bir de kırmızı ruj sürdüğünüzde sizden seksisi yok. Boşuna demiyoruz kurtarıcı parçalar, hayatınızda yatırım yapabileceğiniz parçalar. O nedenle kaliteden ödün vermeyin diye, 2 gömleğiniz olsun ama giydiğinizde ben buradayım diyebilsin. 
 Medcezir bitsin, beyaz gömlekler çıksın - Resim : 4
Gömlek alırken içinizi gösterip göstermediğine, düğmelerin kapanış aralıklarına dikkat etmelisiniz aksi takdirde kaliteden uzak görüntüler çıkabiliyor. Bir de ten rengi çamaşırlar giymenizi illa siyah giyecekseniz de teninizi tamamen kapayacak korse tarzında büstiyerleri tercih etmenizi tavsiye ederim. Ki ten ve çamaşır arasındaki fark gömlekten gözükmemeli o da bir diğeri kadar itici bir görüntü yaratıyor. 
Spor kombinlerde uzun kolyeler, yoğun bileklikler veya sadece iddialı küpeler kullanılabilir, şık kombinler için ise inci ve taşların birleştiği takılar oldukça iddialı ve asil duracaktır. 
 Medcezir bitsin, beyaz gömlekler çıksın - Resim : 5
Spor ayakkabılar ve topuklu ayakkabılar tercihe göre her iki kombinde de kullanılabilir. Benim tercihim günlük hayatta olsa bile her daim topuklu olur ama çok yürüyeceksem veya alışverişe çıktıysam tabi ki spor ayakkabı, loafer, babet veya sneakers modellerini tercih ediyorum. Onun dışında ise stilettolarım ve tek bantlı topuklu sandaletlerimin yerini hiçbiri tutamaz. 
 Medcezir bitsin, beyaz gömlekler çıksın - Resim : 6
Her markanın yeni sezonunda birçok beyaz gömlek modeli var. Aralarında çok enteresan olanları var onları yakalayanlar çok şanslı, çünkü bazıları sadece üretiliyor ve bir parti sonra bitiyor. Gördüğünüzü alın sonra bulamaz, benim gibi ahlar vahlarsınız.. 
 Medcezir bitsin, beyaz gömlekler çıksın - Resim : 7
Haziran ayındayız ama hala daha yazın gelmemesi ile birlikte bu soğuk havalarda deri ceketleri de akşamları üzerinizde kullanabilirsiniz. Kısa bir süre de olsa aklınızda olsun. 
Artık güzel havaların gelmesini, hepimiz için şahane bir yaz olmasını, herkesin Mira’sını Yaman’ını bulmasını diliyorum…:)