Yeni yılda burcunuz

2015'in burcunuz için zorlayıcı ve şanslı yanları neler olacak?

Nesrin Özturna

Nesrin Özturna


Yeni yılda burcunuz
Koç
Şans evinizde dolaşan Satürn yüzünden bu sene kendinizi yaşam amacınız ve inançlarınız teste tabi tutulmuş hissedebilirsiniz. Yurt dışı bağlantılı işler ve yolculuklar sıkıntılı konularınız. Yüksek öğrenim isteyenler için zorlayıcı bir sene. Şanslı olacağınız konular ise yılın ilk yarısında aşk ve çocuklar olurken diğer yarısında sağlık ve meslek konularında yüzünüz gülecek.

Boğa
Satürn ortaklık ve ortak işlerden gelen paralar evinizde olduğu için bazı kısıtlamalar yaşayabilirsiniz. Miras, nafaka, kredi gibi konular sürüncemede kalabilir. Madde ötesi, metafizik konulara ilgi duyabilirsiniz. Şanslı olacağınız konular, yılın ilk yarısında aile ve evinizle ilgili olurken diğer yarısında aşk ve çocuklar konusunda olacak. Yılın ikinci yarısında şansınız artacak.

İkizler
Satürn ilişkiler ve iş konularında sabrınızı test etmeye geliyor. Açık düşmanlarınız imajınızı zedelemeye çalışacaklar. Hepsinin karşısında dik durmayı öğreneceksiniz. Sağlam bir temele bina ettiğiniz ilişkileriniz daha da kuvvetlenecek. Şanslı olacağınız konular ise yılın ilk yarısında kardeşler ve yakın çevreden gelen destekler, iletişim, medya ve ticari anlaşmalarda olurken diğer yarısında aile ve ev konusunda uzun zamandır istediğiniz değişikliğe ve desteğe kavuşacaksınız.

Yengeç
Satürn sağlık ve meslek evinizde. Meslek ve çalışma koşullarınızda daha fazla sorumluluk fakat maddi karşılığı tatmin etmeyen şartları getirecek karşınıza. Kronik hastalıklarınız yeniden nüksedebilir. Şanslı olacağınız konular ise; yılın ilk yarısında maddi gelirleriniz olurken diğer yarısında kardeşlerden gelecek destekler, eğitim, medya ve iletişim konularında olacak.  Yeni bir kursa başlayabilirsiniz.

Aslan
Satürn aşk ve çocuklar evinizde. Çocukları olanlar daha fazla sorumluluk üstlenmek durumunda kalabilirler. Aşk ilişkisi yaşayanlar ilişkilerini daha ciddi boyuta taşımak isteyebilir. Şanslı olacağınız konular ise, imajınız ve kendinizle ilgili her konuda kolay destek bulmanız olacak. Ayrıca maddi gelirlerinizde beklediğiniz artış meydana gelecek.

Başak
Satürn aile ve ev alanlarınızda seyrine başladı. Bu sene bu konularla ilgili sıkıntılarınız biraz rahatsızlık verebilir. Taşınmak, evi dekore etmek, tadilat gibi işler zorlanacağınız alanlar. Şanslı hissedeceğiniz konular ise iç dünyanızla ilgili. Asıl sizi bulmaya yöneleceksiniz. Sakladığınız korkularınızla yüzleşip içsel özgürlük ve bütünlüğe erişeceksiniz.Yılın ikinci yarısında ise tüm sıkıntılarınızdan kurtulacaksınız.

Terazi
Satürn iletişim evinizde seyrine başladı. Eğitim, medya ve yayıncılık, anlaşmalar ve kardeşlerden gelecek destek konularında sıkıntılı bir süreç olacağını söyleyebilirim. Şanslı olacağınız alanlar ise; sosyal alanlar, aşk ve arkadaş destekleri, kariyerden elde edilen gelirler konusunda olacak. Yılın ikinci yarısında ise, içsel bütünlük ve kendinizi tanıma anlamında şanslı olacaksınız.

Akrep
Satürn para evinizde. Yılın ilk yarısında gelirleriniz konusunda sıkıntılar olabilir. Ortaklaşa gelirlerde azalma yaşayaşabilirsiniz. Şanslı olacağınız konuların başında ise kariyer geliyor. Mesleğinizde tanınma ve mevki yükselmesi söz konusu olabilir, beklediğiniz terfiyi alabilirsiniz. Yılın ikinci yarısında ise sosyal hayatınız hareketleniyor ve geliriniz artıyor.

Yay
Satürn genel sağlık ve dış dünyaya sergilediğiniz imajınızı anlatan 1. evinizde, yani burcunuzda ilerlemeye devam ediyor. Yıl boyunca kendinizi ve duygularınızı ifade etmekte zorlanacağınızı özellikle ikili ilişkilerde zorlayıcı bir sürece girdiğinizi söylemek mümkün. Şanslı olacağınız alan ise kariyeriniz... Yılın ikinci yarısında beklediğiniz terfi gerçekleşebilir.

Oğlak
Satürn bilinç ve harcamalar evinizde. Satürn döngüsü adı verilen bu dönem 7,5 sene sürecek ve bu dönem sonunda tabiri caizse anka kuşu gibi küllerinizden doğacaksınız. Sizi bu hayat içerisinde yoran kişi, olay ve durumlardan kurtulacaksınız. Şanslı olacağınız alanlar, ortak işlerden gelecek paylar, başkaları yoluyla elde ettiğiniz gelirler (nafaka,miras vb). Eşinizin ve ortağınızın gelirindeki olumlu değişim sizi de mutlu edebilir. Yılın ikinci yarısında şanslı girişimlerde bulunabilir ve yurt dışı bağlantılı işlerde başarıyı yakalayabilirsiniz.

Kova
Satürn sosyal platformlar, kariyerden gelen para, umutlar ve arkadaşlar evinizde seyir halinde. Bu konularda zorluklar ve engellerle birlikte gecikmeler gündemde olabilir. Sosyalleşme alanlarınız daralacak. Şanslı olacağınız alanlar ise, ikili ilişkiler… Devam eden bir ilişkiniz varsa bu sene evlilik olabilir. Yılın ikinci yarısında ise ortak işlerden gelen paylarda artış sizi bekliyor.

Balık
Satürn kariyer evinizde seyrine devam ediyor. Şayet gayret ve çaba anahtar kelimeleriniz olursa kariyerinizde ün ve isim yapacaksınız. 30 senede bir gelen bu zamanı dikkatli kullanmanızı öneririm. Şanslı olacağınız konular, sağlık ve meslek konuları… Çalışma koşullarınızda iyileşme ya da daha rahat başka bir işe girme durumunuz olabilir. Yılın diğer yarısında ilişkileriniz yüzünüzü güldürecek.