Hayvanlarla öğrenme ve iletişim kurma

Aslında öğretmenlerimiz olarak bu dünyada bulunan hayvanlar, çarpıtılmış düşünce ve algılanan sınırlamalarla kısıtlanmadığında, varlığımızın nasıl mükemmel bir şekilde tezahür edebileceğini bizlere açıklamaktadırlar. Doğru rehberliğe ihtiyaç duyduğumuzda, mucizevi bir şekilde doğru olan hayvan ya fiziksel olarak ya da bir imge olarak karşımıza çıkar.

Nesrin Özturna

Nesrin Özturna


Hayvanlarla öğrenme ve iletişim kurma

Kolektif Bilinç
Bana göre cevap, yaratılmış olan tüm türler için önemli olan BİR bilincine sahip olmaktır. Başka bir deyişle, onlar bir varlıktır, ancak bizden ayrıldıkları tek yön, şekilleridir.

Hayvanlar ile iletişim kurmak
Yani hayvanlarla konuşmak, göründüğü kadar zor değildir. Kesinlikle 'zayıf dilsiz bir yaratık' ile konuşmuyoruz. Konuştuğumuz hayvanın görevi, aslında kendimizden biraz uzaklaşıp onun varlığının ve karşımıza çıkma sebebinin bizi iyileştirebilecek şifa kaynaklarından biri olduğunu düşünmemizle başlar.

Bu yüzden yaşamdaki belirli bir soruyu gerçekten cevaplamak istiyorsak, en iyi çözümlerden biri bir hayvana sormaktır. Hiçbir egoya sahip ve bencilce bir düşünceye sahip olmadıkları için, bize ihtiyacımız olan cevapları getirebilirler.

Aslında Deva, içimizde ortaya çıkmadan önce hem soruyu hem de cevabı zaten biliyor. Çünkü doğrusal zamanla kısıtlı değil. O, herkesin bildiği tek bir yerden akıyor. Onlar bizim öğretmenlerimiz oldukları için buradalar.

Karşınıza çıkan hayvanlar acaba size bugün ne demek istiyor?
Eğer kalbinizle dinlerseniz, cevabınız da gelecektir.