Tanıyabildiniz mi? Ünlü oyuncu 20 yıl önceki halini paylaştı

2017 yılında iş insanı Kemal Ekmekçi ile dünyaevine giren oyuncu Gizem Karaca,

1 / 5
Tanıyabildiniz mi? Ünlü oyuncu 20 yıl önceki halini paylaştı - Resim : 1

2017 yılında iş insanı Kemal Ekmekçi ile dünya evine giren oyuncu Gizem Karaca, mutlu evliliğini kucaklarına alacakları bebekleriyle taçlandırmaya hazırlanıyor.

2 / 5
Tanıyabildiniz mi? Ünlü oyuncu 20 yıl önceki halini paylaştı - Resim : 2

Doğum için gün sayan ünlü oyuncu, geçtiğimiz gün hamileliği boyunca yaşadığı zorluklardan bahsetmişti.


3 / 5
Tanıyabildiniz mi? Ünlü oyuncu 20 yıl önceki halini paylaştı - Resim : 3

Gizem Karaca yaşadığı zorlukları şöyle anlatmıştı:

'AĞLAMA KRİZLERİM VAR MESELA...'

"Balığı içine soğan koyarak pişirdikleri için o soğanın çürümüş gibi kokusundan girdiğim ağlama krizi var mesela… Sonra yeni sahiplendiğimiz yavru köpeğin annesinin haberi olmamasını düşünüp günlerce üzüldüğüm ve kafaya taktığım zamanlar..."

"SOL ELİM KARINCALANIYOR, SIRT AĞRILARIM FELAKET"

"Sol elim çok karıncalanıyor, sırt ağrılarım felaket" diyen Karaca, "Geceleri güreşe çıkacak gibi yağlanmak sonra da nefes nefes kalmak... 'Ama dünyanın en güzel şeyi Gizem' dedikleri yankılanıyor kulağımda. Bakalım göreceğiz. İnşallah eğlenceli biri olur civciv" dedi.

4 / 5
Tanıyabildiniz mi? Ünlü oyuncu 20 yıl önceki halini paylaştı - Resim : 4

"ACABA BEN DE ÇOCUĞUMUN FOTOĞRAFINA NAZAR BONCUĞU EMOJİSİ Mİ KOYACAĞIM?'"

İlk çocuğunu kucağına almak için gün sayan Karaca, "Acaba ben de çocuğunun fotosunu koyup suratının tam ortasına nazar boncuğu emojisi koyanlardan mı olacağım? Bakalım göreceğiz. Of daha neler yazarım yazmasına… Ama şu bi kesin bunu söylemeden edemeyeceğim. Yabancı bir laf vardır 'it takes a village to raise a child' Bence aşırı doğru, kabilen ne kadar güçlüyse sen o kadar güçlüsün. Bu dönemde yanında olan senin tüm bu aşırı normalliklerini yüzüne vurmadan güzel hamilelik geçirmeni sağlayan insanlar olmalı çevrende. Ben bu konuda çok şanslıyım. Şimdi köşeme çekilip hanım ağa gibi ayaklarımı uzatıp onu-bunu isteyeceğim, çünkü bunları yazarken alttan tekmelerle telefonumu oynatıyor. Öpüyorum herkesi. Kendinize iyi davranın" diyerek sözlerini sonlandırmıştı.