Keçi peynirli sufle kiş tarifi nasıl yapılır?
Farklı lezzetlerle sofranızı zenginleştirmek ister misiniz? Peki keçi peynirli kiş nasıl yapılır? Fransız mutfağının vazgeçilmez lezzetini kendi sofralarınıza da taşıyabilirsiniz. Sizlere keçi peynirli kiş tarifini reçeteledik. İşte tüm gerekli malzemeler ve adım adım yapılışı....

KAÇ KİŞİLİK
2 kişilikHAZIRLAMA SÜRESİ
20 dakikaPİŞİRME SÜRESİ
30 dakikaKALORİ
190Keçi peynirli sufle kiş tarifi için gerekli malzemeler
- 250 gr un
- 100 gr tereyağı
- 1 tutam tuz
- 1 adet yumurta sarısı
- 5-6 kaşık su
İç harç için
- 2 yumurta
- 50 ml süt
- Tuz
- Karabiber
Keçi peynirli sufle kiş tarifi adım adım yapılışı
1
Soğuk tereyağı ve un parmak uçları ile harmanlanır. Tuz ilave edilerek karıştırılır.
2
Yumurta sarısı ve su eklenerek yoğurulmaya devam edilir.
3
Hamur streçlenerek dinlendirilmeye bırakılır.
4
Dinlenen hamur tart kabına yerleştirilir. Çatalla delinir.
5
Yumurtanın beyazları köpük olana kadar birkaç dakika çırpılır.
6
Keçi peynirleri çatalla ezilir, krema ve süt ilave edilir. Tuz ve karabiber ilave edilir.
7
Yumurta beyazı ile peynirli karışım yavaşça birleştirilir.
8
Karışım tart kabının içerisine dökülür.
9
180 derece fırında 30- 40 dakika pişirilir. Afiyet olsun!
yemek

Pratik soğuk çorba tarifleri

Sıcak havalarda hazırlayabileceğiniz pratik ve hafif ana yemekler

Yaz ayları için hafif ve doyurucu 5 salata

Bayramda en çok tercih edilen 5 baklava tarifi

Bayramda misafirlere ikram edebileceğiniz 5 pratik tatlı tarifi

Kurban Bayramı için etli yemek tarifleri

Menemen bitti, simit tartışması başladı! Vedat Milor açıkladı

Meyve ve sebzeler hangi sirke ile yıkanır? Doğru yöntemler

Bu Kafeye Giren Herkes Aynı Şeyi Sipariş Ediyor
