Kuymak (mıhlama) tarifi nasıl yapılır? Adım adım kuymak yapılışı....
Kahvaltı sofrası için kuymak yapmaya ne dersiniz? Tadıyla damaklarda iz bırakan kuymağı evde kolayca denemek ister misiniz? O zaman sizler için mükemmel bir kuymak tarifiyle geldik. İşte kuymak tarifi için gerekli malzemeler ve yapılış aşamaları...

KAÇ KİŞİLİK
4 kişilikHAZIRLAMA SÜRESİ
10 dakikaPİŞİRME SÜRESİ
15 dakikaKALORİ
450Kuymak için gerekli malzemeler
- 1 su bardağı kolot peyniri
- 2 su bardağı su
- 4 yemek kaşığı mısır unu
- 3 yemek kaşığı tereyağı
Kuymak tarifi adım adım yapılışı
1
Mısır ununu tavaya alarak kavurun.
2
Üzerine su ekleyin, ardından peynirleri ekleyerek eritin.
3
Ayrı bir tavada tereyağını kızdırın ve kuymağın üzerine dökerek servis edin. Afiyet olsun!
PÜF NOKTASI
yemek

Meyve ve sebzeler hangi sirke ile yıkanır? Doğru yöntemler

Bu Kafeye Giren Herkes Aynı Şeyi Sipariş Ediyor

Japon şeflerden sushi önerisi: Bu 6 noktaya dikkat!

Bayramda tüketebileceğiniz 5 fit tatlı tarifi

Ramazan Bayramında beslenme nasıl olmalı?

Bayram çikolatasını evde yapın! İşte bayram çikolatası tarifi

İslim kebabı tarifi

Modern dokunuşlarla yeniden yorumlanmış bir Ramazan sofrası

Uzun süre tok kalmak için sahurda neler yenmeli?
