Panna cotta tarifi nasıl yapılır? Adım adım panna cotta tarifi
İtalya mutfağının en hafif lezzetlerinden panna cotta tarifini mutlaka deneyin.

KAÇ KİŞİLİK
1 kişilikHAZIRLAMA SÜRESİ
60 dakikaPİŞİRME SÜRESİ
10 dakikaKALORİ
147Panna cotta için malzemeler;
- 100 gr şeker
- 450 gr krema
- 500 gr süt
- 30 gr jelatin
- 1/2 adet vanilya çubuğu
Meşhur İtalyan tatlısı Panna Cotta'yı hala denemeyen var mı? İşte enfes tarif... adım adım yapılışı
1
Şeker, krema ve sütü birleştirerek kısık ateşte saat yönünde karıştırarak ısıtın.
2
Jelatinleri içini buzla doldurduğunuz soğuk bir kaba koyun ve yumuşatın.
3
Sütlü karışım ısındıktan sonra erittiğiniz jelatinleri ve ardından da vanilyayı bir karıştırma kabında birleştirin.
4
Tatlınızı almak istediği formda bir kalıba döküp buzdolabında soğuttuktan sonra servis edin.
5
Üzerine dilediğiniz sosu ekleyerek sunabilirsiniz.
yemek

Parlak bir cilt için yemeniz gereken 10 yiyecek

Pratik soğuk çorba tarifleri

Sıcak havalarda hazırlayabileceğiniz pratik ve hafif ana yemekler

Yaz ayları için hafif ve doyurucu 5 salata

Bayramda en çok tercih edilen 5 baklava tarifi

Bayramda misafirlere ikram edebileceğiniz 5 pratik tatlı tarifi

Kurban Bayramı için etli yemek tarifleri

Menemen bitti, simit tartışması başladı! Vedat Milor açıkladı

Meyve ve sebzeler hangi sirke ile yıkanır? Doğru yöntemler
