Pastırmalı humus nasıl yapılır? Pastırmalı humus tarifi
Ana malzemeleri nohut ve tahin olan humusu, bu kez pastırma ile denemeye ne dersiniz? Pastırmalı humusu sofraya koyduğunuzda tüm övgüleri toplayacaksınız. İşte lezzetine doyamayacağınız pastırmalı humus tarifi...
KAÇ KİŞİLİK
4 kişilikHAZIRLAMA SÜRESİ
20 dakikaPİŞİRME SÜRESİ
40 dakikaKALORİ
180Pastırmalı humus tarifinin ardından yılbaşı tarifleri içeriğimize de bakabilirsiniz.
Pastırmalı humus tarifi için malzemeler
- 1 kg nohut
- 1 yemek kaşığı kimyon
- 100 gr tahin
- 100 gr pastırma
- Tuz
Pastırmalı humus tarifi adım adım yapılışı
1
Nohutları haşlayın ve kabuklarını soyun.
2
Nohutları blender’dan geçirirken tahin ilave edin.
3
Nohut ve tahin püre haline geldiğinde kimyon ekleyin.
4
Humusun üzerine, tereyağında orta ateşte hafif çevrilmiş pastırma ilave edin.
yemek
Airfryer'da brownie tarifi nasıl yapılır?
Son kullanma tarihinden sonra asla tüketmemeniz gereken 6 gıda
Sofraların yeni gözdesi 5 farklı kış çorbası tarifi
Oktoberfest başladı: 11 bin TL'ye biftek
Tok tutan 4 chia puding tarifi
Parlak bir cilt için yemeniz gereken 10 yiyecek
Pratik soğuk çorba tarifleri
Sıcak havalarda hazırlayabileceğiniz pratik ve hafif ana yemekler
Yaz ayları için hafif ve doyurucu 5 salata