Sebze crumble tarifi nasıl yapılır?
Lezzetli tariflere sofranızda yer açın!

KAÇ KİŞİLİK
4 kişilikHAZIRLAMA SÜRESİ
20 dakikaPİŞİRME SÜRESİ
25 dakikaKALORİ
330Sebze crumble için malzemeler;
- 1 adet pancar
- 1 adet brokoli
- 15-20 adet mantar
- 2-3 adet kırmızı çarliston biber
- 2 yemek kaşığı zeytinyağı
- Tuz ve taze çekilmiş karabiber
- 1 diş ezilmiş sarımsak
- 2-3 yemek kaşığı ufalanmış ekmek
- 2 yemek kaşığı kıyılmış maydanoz
Sebze crumble tarifi nasıl yapılır? adım adım yapılışı
1
Brokoliyi ufak parçalara ayırın. Karbonatlı kaynar suda 1-2 dakika haşlayın.
2
Parlak yeşil bir renk alıncaya kadar bekleyin.
3
Sonra soğuk suya koyun. Pancar ve biberi brokoliye uygun boyda doğrayın.
4
Mantarları ikiye kesin.
5
Sebzeleri vok tavada zeytinyağı, sarımsak, tuz ve biberle 1-2 dakika soteleyin.
6
Fırına girebilen hafif derin bir kaba koyun, üzerlerine ufalanmış ekmek ve maydanoz serpin.
7
180 derece ısıtılmış fırında 20-25 dakika sebzeler pişip üzeri kızarana kadar pişirmeye devam edin.
yemek

Pratik soğuk çorba tarifleri

Sıcak havalarda hazırlayabileceğiniz pratik ve hafif ana yemekler

Yaz ayları için hafif ve doyurucu 5 salata

Bayramda en çok tercih edilen 5 baklava tarifi

Bayramda misafirlere ikram edebileceğiniz 5 pratik tatlı tarifi

Kurban Bayramı için etli yemek tarifleri

Menemen bitti, simit tartışması başladı! Vedat Milor açıkladı

Meyve ve sebzeler hangi sirke ile yıkanır? Doğru yöntemler

Bu Kafeye Giren Herkes Aynı Şeyi Sipariş Ediyor
