Sebzeli peynirli krep tarifi nasıl yapılır? Tarif ve püf noktaları
Kahvaltı için pratik bir önerimiz var... Hem lezzetli hem de fit bir krep sizi hem tok tutacak hem de lezzetli bir kahvaltı sunacak... İşte sebzeli peynirli krep tarifi için gerekli malzemeler ve tarifin yapılış aşamaları...

KAÇ KİŞİLİK
2 kişilikHAZIRLAMA SÜRESİ
10 dakikaPİŞİRME SÜRESİ
15 dakikaKALORİ
150Sebzeli peynirli krep tarifi için gerekli malzemeler
- 2 yumurta
- 1 tutam tuz
- 1 su bardağı süt
- 1 çay bardağı un
- 3 dal maydanoz
- 2 dal dereotu
- Yapışmaması için sıvıyağ
- Arası için; beyaz peynir ya da lor peyniri
Sebzeli peynirli krep tarifi adım adım yapılışı
1
Yumurta ve unu bir kaba alarak mikser ile ya da çırpma teli ile karıştırın.
2
Dereotu ve maydanozu ince ince kıyın ekleyin.
3
Üzerine süt eklenerek pürüzsüz bir kıvama gelene kadar çırpın.
4
Yapışmaz krep tavasına fırça yardımıyla az miktarda sıvıyağ sürün ve kepçe yardımı ile ısınan sıcak tavaya krep hamurlarını dökün.
5
Arkası piştikten sonra arasına peynir koyulur ve rulo şeklinde katlanır.
6
Katlanan krep sıcakken servis edilir.
yemek

Meyve ve sebzeler hangi sirke ile yıkanır? Doğru yöntemler

Bu Kafeye Giren Herkes Aynı Şeyi Sipariş Ediyor

Japon şeflerden sushi önerisi: Bu 6 noktaya dikkat!

Bayramda tüketebileceğiniz 5 fit tatlı tarifi

Ramazan Bayramında beslenme nasıl olmalı?

Bayram çikolatasını evde yapın! İşte bayram çikolatası tarifi

İslim kebabı tarifi

Modern dokunuşlarla yeniden yorumlanmış bir Ramazan sofrası

Uzun süre tok kalmak için sahurda neler yenmeli?
