Vişne kompostosu tarifi nasıl yapılır?
Yaz geldiğinde yaz meyveleriyle yapılan soğuk soğuk tüketebileceğiniz komposto tarifi yazın sağlıklı içeceğidir. Peki vişne kompostosu nasıl yapılır? İşte tarif:

KAÇ KİŞİLİK
6 kişilikHAZIRLAMA SÜRESİ
20 dakikaPİŞİRME SÜRESİ
25 dakikaKALORİ
290Vişne kompostosu tarifi için gerekli malzemeler
- 700 gr vişne
- 1 adet çubuk tarçın
- 2 adet karanfil
- 1.5 litre su
- 1.5 su bardağı şeker
Vişne kompostosu tarifi adım adım yapılışı
1
Vişneler çekirdeklerinden ayrılır, keserek ya da pipetle çekirdekleri çıkartılarak hazırlanabilir. Bol su ile vişneler yıkanır.
2
Tencereye vişneler ve malzemeler koyulur.
3
Kalan malzemeler eklenir ve kaynatılır.
4
Süzülen komposto dolaba kaldırılır. Afiyet olsun.
yemek

Meyve ve sebzeler hangi sirke ile yıkanır? Doğru yöntemler

Bu Kafeye Giren Herkes Aynı Şeyi Sipariş Ediyor

Japon şeflerden sushi önerisi: Bu 6 noktaya dikkat!

Bayramda tüketebileceğiniz 5 fit tatlı tarifi

Ramazan Bayramında beslenme nasıl olmalı?

Bayram çikolatasını evde yapın! İşte bayram çikolatası tarifi

İslim kebabı tarifi

Modern dokunuşlarla yeniden yorumlanmış bir Ramazan sofrası

Uzun süre tok kalmak için sahurda neler yenmeli?
