23 Ekim Güneş Tutulması

Hangi burç, nasıl etkilenecek?

Nesrin Özturna

Nesrin Özturna


23 Ekim Güneş Tutulması

23 Ekim 2014 tarihinde Akrep burcunun 0º derecesinde Parçalı Güneş Tutulması meydana gelecek.Tutulma anında aşk ve para gezegeni Venüs ile kavuşum yapacak olması geri dönüşü olmayacak bazı kararlar alacağımızı da gösteriyor. Tutulma,yeni ay zamanına denk geliyor ve tuhaftır ki Akrep burcunun ilk dekanında oluşuyor. Bu da Yeni Ay temasına kadersel bir şekilde bağ kuruyor.
Yani kader yine iş başında. Ektiklerimizi biçme zamanının geldiğini haber veriyor. Karşılaştığımız sıkıntılı olaylarda çoğu zaman objektif olamıyor ve de “ben bunu hak etmedim” diye sitem edebiliyoruz.Fakat bu süreçte oturup ''ne ektim ve şu an bunu biçiyorum '' diye düşünmek bize daha fazla fayda getiriyor olacak.
Akrep burcunda olan tutulmalar bizlere eskiyi bırakma, kişi veya maddeye olan bağımlılıktan kurtulma, değişim, dönüşüm, duygusal anlamda derin hassasiyetlerin artması, sezgilerin güçlenmesi ve kendimize olan güvenimizi sunar.
Özellikle ilişkilerimizde mana boyutunda yükselimler yaşayacağız.Belki önceden fark etmediğimiz konular daha görünür hale gelecek. Saklanan duygular açığa çıkacak. Gizli işler artık aşikar olacak.
Bu süreçte bizim için neyin önemli olduğunu anlayacağız. İçsel anlamda temizlenme, ruhun yükselişi ve farkındalığın artması güzel ve yeniye yer açacak. Bu seferlik bırakın da sezgileriniz size rehberlik etsin. İnanın yanılmadığınızı görecek ve yaşayacaksınız.
Peki burçlar bu tutulmadan nasıl etkilenecekler?
Akrep sabit bir burçtur. Dolayısı ile diğer sabit burçlarda öncelikli olarak etki altında olacaklar. Boğa, Aslan ve Kova burçları ile Terazi ve Koç burçlarının son 10 gününde doğanlar da tutulmayı daha aktif hissedecekler.

Yükseleniniz Koç'sa...

Güneş tutulmasına Venüs'ün eşlik edeceği düşünülürse ortaya inanılmaz bir manyetizma çıkacak.İ stediğiniz her ne ise elde edecek güçte olacaksınız. Bu zamanı kullanın.

Yükseleniniz Boğa'ysa...
Enerjinizi tüketen ilişkileri kesip atma ve özgürleşme zamanı. Kendinizden çok başkalarına ayırdığınızın zamanın ve ilginin sonuna geldiniz. Cesaret içinizde.

Yükseleniniz İkizler'se...

Diyete başlayın. Sağlıklı yaşam için maddi-manevi bağımlılıklarınızdan kurtulun. Omuzlarınızdaki yükü bırakın biraz da başkası taşısın. Bu kozmik olaydan zümrüdü anka kuşu gibi yeniden doğarak yükselin.Güç sizin elinizde.

Yükseleniniz Yengeç'se...

Sizin için aşk zamanı. İçinizdeki coşkuyu sonuna kadar yaşayın. Sevdiğinizi söylemekten çekinmeyin. İlişkinizde kahraman siz olacaksınız. Hayatınızda biri yoksa  karşılaşmaya hazır olun. Sevgi, bu dünyadaki en güçlü enerji. Şansınız varken iyi değerlendirin.

Yükseleniniz Aslan'sa...

Evinizi temizleyin. Yaşadığınız alanda eskileri kaldırıp atın ki yenilerine yer açılsın. Sembolik olarak bile olsa eskileri hem hayatınızdan hem de evinizden çıkartın. Yeni enerjilere yer açın.

Yükseleniniz Başak'sa...

İlişkileri tamir zamanı. Kardeşlerle, komşularla, yakın çevreyle... Ya da tam tersi zorluk çıkarmaya ve sizi yormaya devam ediyorlarsa kesip atın... Fedakarlığın bir sınırı olduğunu herkese gösterin.

Yükseleniniz Terazi'yse...

Mali anlamda köklü değişim süreciniz başladı. Fakat ihtiyacınız dışında kalan kısımları bağışlamanız gerekiyor. Gökyüzü,bağışta ve hayır işlerinde görmek istiyor sizi. Elbette para koleksiyonu yapmıyorsanız:)

Yükseleniniz Akrep'se...

Kendinizi baştan yaratın! Başkaları üzerinde derin bir ilk izlenim oluşturacaksınız. Tüm gözler,ruhunuzdaki sırra erişmeye çalışacak. Kendinizi sakın hafife almayın. Bırakın da hak ettiğiniz değeri evren size göndersin. Enerjiyi kucaklayın.

Yükseleniniz Yay'sa...
Hayatınızın ölü noktalarına el atma zamanı. Korkularınızla bir bir yüzleşin. Onlar sizden önce davranmadan. Eksik yönlerinizi görün, vedalaşın. Size kendinizi kötü hissettiren bağımlılıklarınızdan arının. Ruhunuzdaki enerjiyi serbest bırakın. İçsel anlamda özgürleşin.

Yükseleniniz Oğlak'sa...

Şayet mümkünse arkadaşlarınızla ilişkilerinizi iyileştirmeye çalışın. Çabanıza rağmen yol kat edemiyorsanız, onları kendi hallerine bırakın. Bu hayat sizin, kontrol de sizde olmalı, başkaların da değil...

Yükseleniniz Kova'ysa...

Aileniz ve çocuklarınızla iletişiminizi güçlendirin. Tutulma ile onların sizin için ne kadar önemli olduklarını anlayacaksınız. İş mi? Aileden daha önemli değil. Sizin enerji kaynağınız, ebeveynleriniz, eşiniz ve çocuklarınız.

Yükseleniniz Balık'sa...

Var olduğunuz ortamda güçlü olmanın ne kadar önemli olduğunu göreceksiniz. Şimdiye kadar imrendiğiniz güç sahibi insanlardan bir eksiğiniz olmadığını da fark edeceksiniz. Sizi diğerlerinden ayıran güç, ötelerden geliyor. Madde ve mana alemindeki yüksek enerjiniz sizin fark edilmenizi sağlayacak en güçlü unsur.