Aslan geçidi bereket, bolluk ve başarı getirecek

Aslan geçidi açılıyor.

Nesrin Özturna

Nesrin Özturna


Aslan geçidi bereket, bolluk ve başarı getirecek

Yeni bir çağın eşiğindeyiz. Kadın Hükümdarın Çağı... Yaklaşık 2000 yıl öncesine baktığımızda Regulus Aslan burcuna girmek üzereydi ve bakın kim doğmuş: Jül Sezar.  
12 Tanrı inancının kabul gördüğü Büyük Roma İmparatorluğu'nda Avrupa'nın silüetini tamamen değiştirecek yeni bir inanç ortaya çıkıyordu. Hz.İsa'nın dediği gibi ''Sezar'ın hakkı Sezar'a''

Aslan maskülen bir burç. 2000 yıl boyunca erkek iktidarının hüküm sürdüğü, elit ve soyluların yönettiği dönem artık bitti. Çünkü Regulus, hizmet, görev ve sorumluluk bilinci yüksek kişileri kral yapmaya geliyor. Artık para ve gücün önüne geçecek başka değerlerin dönemi başlıyor.

Başak burcu dişil enerjidir. Toprak elementine dahildir. Üretmeyi, hizmet etmeyi ve doğurganlığı temsil eder. Bunu Başak burcunu sembolize eden figürden de görebiliriz. Elinde bir tutam buğday başağı tutan bir bakire... Saflık hem ruha hem de gerçek hayata imzasını atacak. Ne zaman mı? Bu tarihi unutmayın! 
08.08.2015 saat 08:08 
8 sayısı numerolojide bereketi ve büyümeyi temsil eder. 
Sanırım herkes Mısır'daki Sfenks'i duymuş, görmüş ve okumuştur. Hiç düşündünüz mü neden insan başlı ve aslan vücutlu inşa edilmiştir?
Yine ezoterik bir sembolle karşı karşıyayız. Atlantis'in çöküşü (Yengeç burcu döneminin bitişi) ve bizim dönemimizin (Aslan burcu döneminin) başlaması... Aradan 2000 yıl geçmiş ve bu dönemde kapanmıştır. Kral yıldızı Regulus, halkı, işçiyi, çalışanı, emeği ile kazananları ödüllendireceği Başak burcuna geçiş yaptı. 
An'ın haritasına baktığımda gördüğüm Venüs'ün tam da bu esnada gerileme pozisyonunda olması. Ve tuhaftır ki Venüs'ün Regulus'la kavuşumda olması şunu düşünmemize sebep oluyor, DİŞİL ENERJİ SAKLANDIĞI YERDEN TEKRAR LAYIK OLDUĞU TAHTINA OTURMAK İÇİN AÇIĞA ÇIKIYOR... 
Kralları temsil eden Jüpiter de aynı gün Regulus'la kavuşum yapıyor. Yani, yeni bir oluşum, yeni bir dünya düzeninin oluştuğuna şahit olacağız. Yeni bir lider dünyaya geliyor hem de 8 Ağustos'ta...
Ya Merkür? Tanrı'nın habercisi... Onun da Regulus'la kavuşumda olduğunu söylersem şaşırır mısınız? Yani bir haberci geliyor... Lideri müjdeleyen... Bu aslında ruhsal bir uyanış. Gözlerimizi açmazsak göremeyiz.

Peki bizim mucizelerimiz hangi konularda gerçekleşecek? Neden mi mucize? Mucizeler hep beklenmedik anlarda oluşurlar... Bakın ki o günün efendisi Güneş, bir tek Uranüs'le açı içinde... Uranüs, ani ve beklenmedik oluşumların yıldızıdır. ' Ne ekersen onu biçersin'' dönemi başladı.

Peki, evrenin sizden beklediği istekleri bilmek ister misiniz? 
Koçların Mucizesi:  Aşk ve şans isteyin.
Boğaların Mucizesi: Aile ve ev düzeni isteyin.
İkizlerin Mucizesi: İletişim ve seyahatin bereket getirmesini isteyin.
Yengeçlerin Mucizesi: Para ve ailevi mutluluk isteyin.
Aslanların Mucizeleri: Kendinize yetmeyi, başkasına bağımlı olmamayı isteyin.
Başakların Mucizesi: Kendinizi iyileştirme ve zihnen özgürleşmeyi isteyin.
Terazilerin Mucizesi: Gerçekleşmeyi bekleyen bir hayaliniz var. İsteyin.
Akreplerin Mucizesi: Hak ettiğiniz işe veya statüye kavuşmayı isteyin.
Yayların mucizesi: Fikren ve bedenen özgürleşmeyi isteyin.
Oğlakların mucizesi: İkinci baharı yakalamayı, yeniden uyanışa tanık olmayı isteyin.
Kovaların mucizesi: Hayatınıza başarı ve mutluluğu getirecek, şifa enerjisi yüksek ilişkilerin girmesini isteyin.
Balıkların mucizesi: Ruhsal ve fiziksel sağlık enerjisine kavuşmayı isteyin.