Sır: Sözün büyüsü

Olumlamaların gücü...

Nesrin Özturna

Nesrin Özturna


Sır: Sözün büyüsü

İki gündür başka bir yazı için uğraşıyordum. Elim başka, zihnim başka yazılar peşinde.
Zihin galip geldi ve işte 'olumlamalar' ile karşınızdayım!

Şimdi "Sen astrologsun olumlamalarla ne işin olur ki?" demeyin. Vedik Astroloji'de 'Mantra' denilen bir sistem mevcut yani Türkçesi 'Dua'. Bu mantralar kodlanmış yüksek titreşimli enerjiler ve doğru kullanıldığında inanılmaz bir gücü aktive ediyor!
Geçen gün bir yerde düşünce gücüyle ilgili bir yazı okudum ve düşünce gücünü anlamak için oldukça mantıklı geldi.
"Yaratıcı insanı yaratmadan önce düşündü. Sonra bildirdi ve en son yarattı." Arada kurmak istediği korelasyon aslında güçlü düşünce, güçlü niyet ve nihayetinde oldurmak. Şayet Tanrı bizi,kendi suretinde yarattıysa neden olmasın ki?
Sonra yine bir cümleler silsilesi vardı  Gandi'ye ait:
''Söylediklerinize dikkat edin; düşüncelere dönüşür,?Düşüncelerinize dikkat edin; duygularınıza dönüşür,?Duygularınıza dikkat edin; davranışlarınıza dönüşür,?Davranışlarınıza dikkat edin; alışkanlıklarınıza dönüşür,?Alışkanlıklarınıza dikkat edin; değerlerinize dönüşür,?Değerlerinize dikkat edin; karakterinize dönüşür,?Karakterinize dikkat edin; kaderinize dönüşür.''
Peki kendiniz için uygun olumlamayı biliyor musunuz?
Güneş burçlarınıza göre bazı olumlama örneklerini sizlerle paylaşıyorum. Bu olumlamaları en az 21 gün süreyle okumanız gerekiyor etkisini görebilmek için.
Püf noktası var mı diye sorarsanız, kendi yaşadıklarımdan bir örnekle açıklayayım. Kendime bir olumlama seçmiştim. Güçlü niyet ilk kural. Ameller niyetlere göredir, biliyorsunuz. Her gün okuyorum ama içimdeki ses her okuduğumda, 'hadi canım oradan,hahaha,sen mi başaracaksın' gibilerinden tepkiler veriyordu. Aldırmayın. Bu tepki, şimdiye kadar bilinçaltınıza hayatınızdaki eksiklerle ilgili kodlanmış yanlış veriler. Yine aklımda kalan bir cümle şöyle diyordu, bilinçaltının abartıcı bir doğası vardır. Özellikle korkuları abartarak  kaygı düzeyimizi yükseltebiliyormuş. Hani hep korktuğumuz şeyleri görürüz ya rüyalarımızda. Meğerse bilinçaltı rüyalarla kendini düzenleyip sıkışmış enerjileri ortaya çıkartarak kendisini rahatlatıyormuş.
Merak etmeyin, sadece kendinize inanın. Sözün büyü olduğunu bilin. Hani sihirbazların meşhur bir lafı vardır "Abra kadabra" söylediğim gibi yaratacağım manasına geliyor. İnanın düzeliyor, ipleri elinize alıyorsunuz ve sonra bilinç altı bu veriyi evrenden istediğiniz her şey için anten olarak kullanıyor.
Unutmadan bilinçaltının dili 5 yaşında bir çocuğun diliymiş, sade ve açık anlatımlardan anlıyormuş. Eğer bilinçaltımıza ben çok zenginim dersek bunu anlayacaktır ama ''evrenden gelen zenginlik tüm enerji kanallarıma akıyor, yüksek benliğim aracılığıyla bana ulaşıyor '' gibi bir şey söylersek 5 yaşında bir çocuk bundan ne anlarsa bilinçaltı da ancak o kadarını anlar imiş :)
Hayat sizin bilinç altı da sizin...Kraliçe ya da kral sizsiniz. Herkes kendi kaderini yazar.

KOÇ BURCU (21 Mart - 19 Nisan)
Ben bu hayattaki amacımı biliyorum. İçimde var olan iİlahi kıvılcımı insanlığın en yüksek iyiliği için kullanıyorum.

BOĞA BURCU (20 Nisan - 20 Mayıs)

Kendim için gerçek ve doğrunun ne olduğunu biliyorum. Gerçek beklentilerime uyumlanıyor ve gerçek dışı umutlarımdan kolayca kurtuluyorum.

İKİZLER BURCU ( 21 Mayıs - 21 Haziran)
Zihnen sakin ve huzurluyum. Açık bir zihinle istediğim konuya rahatlıkla konsantre olabilirim.

YENGEÇ BURCU ( 22 Haziran - 22 Temmuz)

Benim hislerim, içimdeki ilahi sesin bir yansımasıdır. Hayatımdaki ve duygularımdaki bütün döngüleri kabul ediyorum. Tüm yükseliş ve düşüşler hayatın normal bir getirisi.

ASLAN BURCU (23 Temmuz - 22 Ağustos)
Hayat mükemmel bir şekilde işler ve oldukça güvenilirdir. Bu bakış açısı beni güçlendirir ve hayat amacıma hizmet eder.

BAŞAK BURCU (23 Ağustos-22 Eylül)

İçimde sınırsız bir sevgi var. Koşulsuz ve mükemmel sevgiye sahibim. Mükemmeliyetçilik duygusu beni sınırlandıramaz.

TERAZİ BURCU (23 Eylül-22 Ekim)
Barış ve aşk varlığımın özü. Ahenk ve lütufla hayatımı dengede tutuyorum.

AKREP BURCU (23 Ekim-21 Kasım)

Bana özel yazgımı kabul ediyorum. Bu özel kaderi anlıyor ve en yüksek iyiliğim için bana rehberlik ettiğini görüyorum.

YAY BURCU ( 22 Kasım-21 Aralık)
Benim hayatım ilginç ve bir o kadar da büyüleci. Her an yeni mucizelere şahit oluyorum. Hayatın kendisi en büyük mucize.

OĞLAK BURCU (22 Aralık-19 Ocak)

Ruhumun arzuları benim hayattaki amacım. Karşılaştığım her olayı kendim seçiyorum. Tüm arzularımın yerine gelmesine izin veriyorum ve kendimi ruhsal anlamda onaylıyorum.

KOVA BURCU (20 Ocak-18 Şubat)
Sonsuz aşk ve sonsuz gerçekler benim özümdür. Gelecekle ilgili görüşlerim içimdeki İlahi gücün kelimeleridir.

BALIK BURCU (19 Şubat-20 Mart)

Tüm evren bana arkadaş gibi koşulsuz bir sevgiyle yaklaşır. Ben de tüm evrene içimdeki sonsuz sevgiyi sunarım.