Süper Dolunay

İsteklerinizi kabul ettirmenin tam zamanı!

Nesrin Özturna

Nesrin Özturna


Süper Dolunay

10 Ağustos’ta dolunay evresinde olan Ay, Kova (Aquarius) Takımyıldızının 2. Dekanı üzerinde görülecek. Aynı zamanda Sualocin sabit yıldızıyla kavuşumda yapacak. Sualocin saf ve sevimli biraz da utangaç bir etki yayar. Süper Ay'ın meydana geldiği evde muhteşem manyetik bir çekim gücü de yaymanıza sebep olacaktır. İnsanlar size karşı koyamayacaktır.İsteklerimizi kabul ettirmenin tam zamanı!

Kova burcunun yönetici gezegenleri olan Satürn ve Uranüs'ün etkisini hissettirecek olan bu doğa olayı, astrolojik olarak ani gelişen sürpriz olaylar, gerçeği hayalden ayırma ve bilinç anlamında bir uyanış vaktinin geldiğini haber veriyor.

Yükselen burcunuz Koç'sa

İş çevreniz, işinizden elde ettiğiniz gelir, arkadaş çevreleri ve dahil olduğunuz sosyal grup Dolunay'ın sürpriz enerjisinden etkilenecek. Sosyal sorumluklarınıza bir yenisi daha eklenebilir. Daha fazla çaba göstermek durumunda kalabilirsiniz. Arkadaşlarınızın sizden beklentilerini karşılamakta zorlanabilirsiniz. Arkadaşlarınız arasından ilanı aşk edecek biri de karşınıza çıkabilir. Kendinizi duygusal anlamda baskı altında hissedebilirsiniz.

Yükselen burcunuz Boğa'ysa

Yöneticileriniz size işinizle alakalı daha fazla sorumluluk yükleyebilirler ya da şimdiki işinize göre daha fazla çalışmanızı gerektirecek hatta yöneticilik konumuna gelebileceğiniz yeni bir iş durumu ortaya çıkabilir. Genel olarak işinizin geleceğini ilgilendiren konularda kararlar almanız gerekecek. Dolunay, kariyer evinizi etkiliyor. Eğer sürüncemede kalan kariyer planlarınız varsa artık bir netlik kazanacaktır. Yahut kariyer planlarınızı yeniden gözden geçirmeniz gerekebilir. İş akdiniz sona erebilir veya yeni bir işiniz olabilir.

Yükselen burcunuz İkizler'se
Yurtdışı, eğitim, medya, yayıncılık, hukuk, uzak akrabalar ve yabancılarla ilgili konularda ani  gelişmeler yaşanabilir. Dolunayla birlikte kişisel anlamda gelişim faaliyetleri, akademik faaliyetler, yurt dışı ile işler, hukuksal konular, uzun yolculuklar gibi konularda sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hali hazırda bir projeniz varsa veya bir işle ilgili sonuç bekliyorsanız neticeye ulaşacaktır.

Yükselen burcunuz Yengeç'se

8. evinizde meydana gelecek Dolunay, borçlarınızı, vergilerinizi ve ortak mali konularınızı aktive edecek. Paylaşılan kaynaklar (maaş, kira vb) ve hayatı paylaştığımız insan(lar)ın yaşantımızdan gitmesi gündeme gelebilir. Bu noktada mecburi bir ayrılık olabilir. Maddi manevi sıkıntı oluşturan konuların sonlanması sizi rahatlatabilir. Bu konularda başka sorumluluklar almak durumunda kalabilirsiniz. Bir yandan para biriktirirken diğer yandan hesapta olmayan harcamalar da yapabilirsiniz.

Yükselen burcunuz Aslan'sa
Evlilik, ortaklık, anlaşma ve hukuki meselelerde zorlu koşullar altında kalabilirsiniz. Özellikle bu tarihlere yakın bağlayıcı iş akitlerinden kaçınmanızda fayda var. Size bildirilmeyen birçok konu hakkında daha fazla sorumluluk yüklemek isteyebilirler. Evlilik ve ikili ilişkiler konusunda biraz sabırlı olmalısınız. Yıldırım nikahı ihtimaller arasında:)

Yükselen burcunuz Başak'sa
Çalışma şartları, iş arkadaşları, rutin işler, size bağlı çalışan alt grup ve kişisel sağlığınız mercek altında. Dolunayla birlikte sizi fazla yorduğunu düşündüğünüz, sıkı çalışmanıza rağmen takdir görmemeniz işten ayrılmak istemenize yol açabilir. İş yerinizde başkalarının sorumlulukları da sizin üzerinize yıkılabilir. Bu da fiziksel açıdan sağlığınızı etkileyebilir. Dinlenmek size iyi gelecek. Sağlığınızı ihmal etmeyin.

Yükselen burcunuz Terazi'yse
Süper Ay'ın sürpriz etkisi aşk yaşamınız, çocuklarla olan ilişkileriniz, sanat uğraşılarınız ve hobileriniz konusunda ortaya çıkacak. Satürn'ün engelleyici karakteri son 2 senedir bu temalarda oldukça zorlamıştı. Bu Dolunayla aklınızdaki her şeyi ortaya dökecek ve bitmesi gerekenlere son noktayı koyacaksınız. Aşık olduğunuz kişiyle sorunlarınız varsa artık konuşmanın zamanı diye düşünebilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili daha fazla sorumluluk almak durumunda kalabilirsiniz.

Yükselen burcunuz Akrep'se

Dolunayla birlikte ev yaşamı, taşınma işleri ve aile ilişkilerine yönelik konularda sorunlar çıkabilir. Kariyerinize fazla vakit ayırdığınızdan dolayı ailenizden şikayetler duyabilirsiniz. Dolunayla birlikte aile içi ilişkileri yoluna koymak ve onlara daha çok vakit ayırmak isteyeceksiniz. Ayrıca ailenizle alakalı birinin sağlık problemi ortaya çıkabilir.

Yükselen burcunuz Yay'sa

Dolunay, eğitim, yazışma-sözleşmeler, kısa yolculuklar, küçük kardeşler yakın çevre ilişkilerinde iletişimde  bazı pürüzler oluşturabilir. Önemli bir belgenin imzalanması mümkün. Bu dönemde iletişime dikkat. Yeni bir işle ilgili ilk adımları atabilirsiniz. İş seyahatleriniz olabilir. Eğitim veya yayıncılıkla alakalı bir proje ve iş girişiminiz mevcutsa cevap alabilirsiniz.

Yükselen burcunuz Oğlak'sa
Dolunayla birlikte gündeminize gelecek konular kazançlarınız ve sahip olduğunuz değerlerin riske edilmemesi arasındadır. Planda olmayan harcamalar çıkabilir. Ortaklıklar nedeniyle ani para çıkışları mümkün. Fakat beklediğiniz maddi bir destek aniden size ulaşabilir. Yatırımlarınız kazanca dönüşebilir.

Yükselen burcunuz Kova'ysa
Kendinizle ve ilişkinizle alakalı kesin kararlar almanız gerekebilir. İlişkilerinizdeki sorun sizden kaynaklanıyor olabilir. Karşı tarafın görüşlerini dinlemenizde fayda var. Dolunay kendinizi değiştirmek zorunda kalabileceğinizi vurguluyor. Dolunayla birlikte tüm zorlu enerjinizi ilişkide olduğunuz kişilere yansıtabilirsiniz. Duygusallıktan uzak mantığınıza yakın kararların aşamasındasınız.

Yükselen burcunuz Balık'sa
Gergin ve sürprizlere açık bir Dolunay. Duygusal olarak bilinç altına sürüklenen konuların dışa vurum zamanı geldi. Sosyalleşmekten ve toplum arasına katılmaktan hoşlanmayabilirsiniz. Özellikle duygusal anlamda çözmek isteyeceğiniz sorunları masaya yatırabilirsiniz. Yalnız kalma isteğiniz artabilir. Sizden gizlenen bazı konuların veya sizin gizlediğiniz bazı konuların ortaya çıkmasıyla zor durumda kalabilirsiniz.