Bahçe keyfi

En keyifli bahçe mobilyaları...

Bahçe keyfi

Güneşin parlaklığı artıkça, tembellik katsayımız da ona paralel yükseliyor. Dinlenme ve enerji toplama ihtiyacımızdan bahçe, balkon ve teraslarımızda geçirdiğimiz gün sayısı da fazlalaşıyor. Konfor dozu yüksek mobilyaları enine boyuna sizin için araştırdık. Unutmayın, yayılmak serbest!

Şehirli konformist
Çalışmaktan kendinize vakit ayıramıyorsanız, tatili şehre getirmek için harekete geçmelisiniz. Kumsal renklerinin hakimiyetinde neo-rustik mobilyalar şehir bahçenizde bir Zen etkisi
yaratmanızı sağlayacak.

Çökme Efekti
Oturduğunuzda bedeninizin şeklini alan dolgulu koltuklar, bahçe ve havuz kenarları için farklı olduğu kadar konforlu bir alternatif olabilir.

Keyif düşkünü
Tüm yıl ofiste veya okulda oturmaktan sıkılmış olanların tatilde yapması gereken bolca uzanmak. Güneşin etkisinin çok hissedildiği yerlerde gölge yerleri veya gölgelikli mobilyaları tercih edin.

Denize karşı
Sahil evlerine en çok yakışan mavi-beyaz ikilisi, bu yıl griden turkuaza geniş bir renk paletinde karşımıza çıkıyor. Bu ikinin eşlikçileri ise her zamanki gibi hasır örgüler ve tik mobilyalar... Sıcağa dayanıklı ve fazla bakım gerektirmeyen kaktüs ve sukkulentler tam da bu evlere göre.

Stil Sahibi
Bu yazlık berjerler, gazete ve kitabınızı okumak için ideal. Geniş kolçaklarına meşrubat bardağınızı yerleştirin ve keyfe devam edin.

Doğa tutkusu
Akdeniz minimalizmi yaratmak için, başrole daima doğayı koyun. Ham ahşap mobilyalar, uçuşan keten perdeler estetik arayışınıza çözüm olacak. Dış mekanlara kimlik katan unsur
bitkileri, mümkün olduğunca çok kullanın. 

Neşeli çizgiler
Günümüz teknolojisi artık açık havada da bir renk geçidi yaratmamıza imkan tanıyor. Dayanıklı, leke tutmaz ve solmaz kumaşlar, hava koşullarına dayanıklı PVC iplikler ve boyalar.... Bu sezon, renk kombinlerinde etnik bir görünüm yerine pop-modern düzenler daha çok ilgi çekecek.

*EvBahçe dergisinden alınmıştır.