Zoom üzerinden boşanmayı da gördük!

Mary-Kate Olsen, Olivier Sarkozy ile olan evliliğini bitirmek için geçtiğimiz yıl nisan ayında açtığı boşanma davası, Zoom üzerinden sonuçlandırıldı.

Zoom üzerinden boşanmayı da gördük!

Aralarındaki 17 yıllık yaş farkıyla dikkat çeken çift, evlendiklerinde Olsen ikizlerin özel hayatlarını gizli tutma çabaları nedeniyle pek bir detay öğrenememiştik. Düğünde cep telefonu yasaktı ve davetli sayısı da çok azdı. Ancak maalesef Mary-Kate Olsen ve Olivier Sarkozy boşanması çiftin hayal ettiği kadar gizli kalamadı.

Pandemi döneminin bize distopik bir internet çağı yaşattığını zaten bir yıldan uzun süredir  kendimiz de deneyimliyoruz. Evden çıkamıyoruz ve bu kapalı alanda kalma mecburiyeti bizi her şeyi online yapmaya zorluyor. Buna son günlerde boşanmak da dahil oldu. Birçok şirketin Zoom üzerinden çalıştığını gördük ama davaların da online yapılabileceğini düşünmek istememiştik muhtemelen. Ama stiliyle zamanın çok ötesinde olan Mary-Kate Olsen sayesinde, online boşanma devri de başladı.

Geçtiğimiz yıl Nisan ayında boşanma davası açan çift, acil durum mahkemesine başvurup boşanmayı hızlandırmak istemişlerdi. Bu öneri o dönem reddedilmişti, bu nedenle New York mahkemelerinin açılmasıyla ikinci kez başvuru yapabildiler. Pandemi nedeniyle başvurudan sonraki süreçler Zoom üzerinden yapıldı. Ancak boşanma sonuçlandırma toplantısının ekran görüntülerinin bu haftanın başlarında çevrimiçi olarak sızdırılmasının ardından, tabii ki Twitter kullanıcıları boş durmadı ve bu görseli “bir çeşit sanat” ya da ruhsal durumlarının tanımı olarak gördüğünü yazdı.

Kimileriyse Mary-Kate Olsen gibi bir moda ikonunun katılacağı Zoom toplantısında ne giyileceğinin büyük bir stres konusu olduğundan bahsediyordu. Sonuçta hiçbirimiz evden çalışırken bu fotoğraftakiler kadar resmi olamıyoruz. Yine de Mary-Kate online boşanma stili diye bir trend yaratmış olabilir.

Kendisi her zamanki gibi minimalist görünüyordu ancak o çok alışık olmadığımız gülümsemesini boşanmasının ardından görmemiz bu pandemi boşanmasını daha da farklı kıldı.