Deniz mahsüllü Casarecce di mare tarifi nasıl yapılır?
Bebek Patio’da Brand Chef Muhittin Kabasakal’ın sizin için hazırladığı bu müthiş lezzeti mutlaka deneyin.

KAÇ KİŞİLİK
1 kişilikHAZIRLAMA SÜRESİ
40 dakikaPİŞİRME SÜRESİ
30 dakikaKALORİ
364Casarecce di mare için malzemeler;
- 4 karides
- 2 deniztarağı
- 5 vongole (kum midyesi)
- 1 dal/tutam taze kekik
- 50 gr beyaz şarap
- 10 gr zeytinyağı
- 10 gr kuru soğan
- 140 gr casarecce cins makarna
Deniz mahsüllü Casarecce di mare tarifi nasıl yapılır? adım adım yapılışı
1
Kuru soğanları küçük küpler halinde doğrayın.
2
Ardından beyaz şarap, vongole ve zeytinyağı ile harmanlayın.
3
Diğer taraftan ayıklanmış karides ve deniztaraklarını tavada soteleyin ve ilk başta yaptığınız vongoleli karışımı da ekleyerek orta ateşte güzelce çevirin.
4
Makarnanızı al dente haşlayın ve daha önceden hazırladığınız karışıma kekiği de ekleyip harmanlayarak servis edin.
yemek

Pratik soğuk çorba tarifleri

Sıcak havalarda hazırlayabileceğiniz pratik ve hafif ana yemekler

Yaz ayları için hafif ve doyurucu 5 salata

Bayramda en çok tercih edilen 5 baklava tarifi

Bayramda misafirlere ikram edebileceğiniz 5 pratik tatlı tarifi

Kurban Bayramı için etli yemek tarifleri

Menemen bitti, simit tartışması başladı! Vedat Milor açıkladı

Meyve ve sebzeler hangi sirke ile yıkanır? Doğru yöntemler

Bu Kafeye Giren Herkes Aynı Şeyi Sipariş Ediyor
