Turuncu meyve kompostosu

Turuncu meyve kompostosu tarifi...

 - kişilik   -
Malzemeler
150 g kayısı
150 g şeftali
150 g nektarin
1.5 su bardağı toz şeker
5 su bardağı su
1 karanfil
Üzeri için
Limon dilimleri

Hazırlanışı:
Meyveleri yıkayın. Kayısı ve vişnenin çekirdeklerini çıkartın. Kısık ateşte haşlayın. Şeker ve tarçını ilave edip bir süre daha kaynatın. Tencereyi ocaktan alıp karışımı blenderdan geçirin. Şerbeti cam bir sürahiye alıp buzdolabında bekletin. Soğuk servis yapın.

* Lezzet dergisinden alınmıştır.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.