Vegan sandviç nasıl yapılır? Vegan beslenenler için sandviç tarifi
Sandviç kim sevmez ki? Özellikle vegan sandviç arıyorsanız doğru yerdesiniz. Bu tarifleri hazırlaması da en az yemesi kadar keyifli. Vegan sandviç tarifimize göz atıp için mutfağın yolunu tutabilirsiniz...
                KAÇ KİŞİLİK
4 kişilikHAZIRLAMA SÜRESİ
25 dakikaPİŞİRME SÜRESİ
5 dakikaKALORİ
298Sandviçler en büyükten küçüğe kadar sevilen bir aperatif türü. Vejetaryen sandviçler söz konusu olduğunda çeşitler de oldukça fazla. Yapımı kolay ve bir o kadar da lezzetli öğle vegan sandviç arıyorsanız burası tam size göre...
Vegan sandviç tarifi için malzemeler
- 3 yemek kaşığı ay çekirdeği içi
 - 2 küçük havuç
 - 1 küçük kırmızı soğan
 - 1/4 kırmızı kapya biber
 - 3-4 dal ıspanak
 - 1 çay kaşığı taze zencefil (Rendelenmiş)
 - 100 gr süzme peynir
 - 50 g yoğurt
 - Yarım limonun rendelenmiş kabuğu
 - 2 yemek kaşığı hardal
 - 2 sandviç ekmeği
 - Tuz
 - Toz kırmızıbiber
 - Kekik
 
Vegan sandviç nasıl yapılır? Vegan beslenenler için sandviç tarifi adım adım yapılışı
                                1
                                Ay çekirdeklerini küçük bir tavada, kahverengiye dönene kadar, yağsız şekilde çevirin.
                            
                             
                        
                                2
                                Havuçları soyun ve rendeleyin.
                            
                             
                        
                                3
                                Soğanı soyun ve ince halkalar halinde kesin.
                            
                             
                        
                                4
                                Ispanağı yıkayıp suyunu iyice süzün. Zencefili bir kaba alın. Peynir, yoğurt, limon kabuğu ve hardalı da zencefille ekleyip karıştırın.
                            
                             
                        
                                5
                                Sandviç ekmeklerini enine ikiye bölün. Tabanına hazırladığınız karışımı paylaştırın. Ispanak yapraklarını üzerine yerleştirin.
                            
                             
                        
                                6
                                Havuç, doğranmış kapya biberi ve soğanı karışımın üzerine yerleştirin.
                            
                             
                        
                                7
                                En üste ay çekirdeklerini serpin.
                            
                             
                        
                                8
                                Tuz, biber ve kekiği serpiştirin. Ekmeklerin diğer yarılarını üzerine kapatıp servis yapın.
                            
                             
                        
        
        yemek
    
        
        
        Son kullanma tarihinden sonra asla tüketmemeniz gereken 6 gıda
        Sofraların yeni gözdesi 5 farklı kış çorbası tarifi
        Oktoberfest başladı: 11 bin TL'ye biftek
        Tok tutan 4 chia puding tarifi
        Parlak bir cilt için yemeniz gereken 10 yiyecek
        Pratik soğuk çorba tarifleri
        Sıcak havalarda hazırlayabileceğiniz pratik ve hafif ana yemekler
        Yaz ayları için hafif ve doyurucu 5 salata
        Bayramda en çok tercih edilen 5 baklava tarifi